"Centcelles, el nostre objectiu"

 

El passat dilluns dia 7 d’abril va tenir lloc l’exposició del projecte educatiu “Centcelles, el nostre objectiu” en un marc incomparable: el conjunt monumental de Centcelles; projecte impulsat per l’Ajuntament de Constantí, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i que compta amb la col·laboració de l’empresa Repsol.

A l’acte hi eren presents diverses autoritats i l’alumnat que representava cada un dels centres escolars: Escola Centcelles, Mossèn Ramon Bergadà, col·legi Turó i Institut de Constantí.

En aquest projecte, de l’Institut hi ha col·laborat l’alumnat de 4t d’ESO que cursa les matèries d’Informàtica, amb Nati Cabré; de Visual i Plàstica, amb Montse Bergadà; i Llatí, amb Mercè Grané.

Tancant l’acte, el nostre alumnat va presentar els treballs finals, fruits de setmanes de treball interdisciplinari: uns vídeos publicitaris, tríptics informatius sobre el conjunt monumental de Centcelles i uns dibuixos que van elaborar els propis alumnes durant la visita a la vil·la.

Finalment, van lliurar els diplomes als diferents centres educatius que acrediten una sortida cultural; en el nostre cas, és una visita a la ciutat grecoromana d’Empúries que es durà a terme el dia 30 de maig.

Cal dir que tot aquest material del nostre alumnat es penjarà a la web de l’Ajuntament de Constantí i del MNAT.

Entitats Col·laboradores